Hasret Kaldık:1-2

Hasret Kaldık:1-2

Soma Atatürk Stadında oynanan SomasporYunus Emre Belediyespor derbi karşılaşmasında gülen taraf 2-1’lik skorla deplasman takımı Yunus Emre Belediyespor oldu.

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup’un 17. haftasında Yunus Emre Belediyespor’u Atatürk Stadında ağırlayan Somaspor, 17.dakikada Onur Ulaş‘ın golüyle öne geçmesine rağmen, 25.dakikada Nuri Çakır, 33.dakikada ise Ömer Kaplan‘ın gollerine engel olamadı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Somaspor’lu taraftarlar alınan bu mağlubiyetle çılgına dönerken, yukarıdaki görselde maç sonu taraftarlarla paylaşılan galibiyet sevincine hasret kaldılar(!)



Alınan bu mağlubiyetin ardından Somaspor 26 puanda kalırken, zirve yarışında uzaklaşmış oldu. Yunus Emre Belediyespor ise puanını 24 yaptı. Yunus Emre Belediyespor için sevindirici bir durumda Alaşehir Belediyespor‘un kendi evinde Çayırovaspor‘a mağlup olması oldu..

SOMASPOR 1-2 YUNUS EMRE BELEDİYESPOR

STAD:Soma / Atatürk
HAKEMLER:Samet Yaşar-Uğur Çakmak-Nazif Alan-(4.Hakem Sedef Kıranoğlu)

SOMASPOR:Gökhan-Vedat-Hakan-Erhan-Kartal (dk.89 Nadir)-Onur-(dk.30 İbrahim)-Murat-Semavi-Mert (dk.66 Binehan)-Gökhan-Necmettin
YEDEKLER:Yaşar,Süleyman,Binehan,Oğuzhan,Kerem,İbrahim,Nadir
TEKNİK SORUMLU:Mustafa Şen

YUNUS EMRE  BLD:Arif-Nuri-Zahid-Serhat-Süleyman-Şerifali-Suat-Samet (dk.73 Oktay)-Feyyaz-Semih (dk.88 Ahmet)-Ömer (dk.63 Ebubekir)
YEDEKLER:Özcan,Can,Oktay,Ali,Gökay,Ebubekir,Ahmet
TEKNİK SORUMLU: Erkan Arslan
KIRMIZI KART:
GOLLER:dk.17 Onur Ulaş (Somaspor),dk. 25 Nuri Çakır, dk.33 Ömer Kaplan (Y.Emre Bld)

17. HAFTA ELE GEÇEN TOPLU SONUÇLAR:

Belediye Derince Spor Havran Fatih Belediye Spor
Şile Yıldızspor 2-1 Çiğli Belediyespor
Somaspor 1-2 Yunus Emre Belediye Spor
Balya Beld Spor Modafen Spor
Bornova Yeşilova Spor 3-2  Ayvalıkgücü Bld. Spor
Alaşehir Belediyespor 0-2 Çayırovaspor
Bay Kartalspor

18. HAFTA MAÇLARI:
Yunus Emre Belediye Spor Şile Yıldızspor
Çiğli Belediyespor Belediye Derince Spor
Kartalspor Alaşehir Belediyespor
Çayırovaspor Bornova Yeşilova Spor
Ayvalıkgücü Bld. Spor Balya Beld Spor
Modafen Spor Somaspor
Bay Havran Fatih Belediye Spor


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN