Gördes Güneşlispor Emin Adımlarla:7-1

Gördes Güneşlispor Emin Adımlarla:7-1

Manisa 1.Amatör Küme B-grubunda en yakın rakibi Kayalıoğlu’nun önünde 2 puan farkla zirvede yer alan Gördes Güneşlispor, ilk yarısı 4-1 biten karşılaşmada Paşaköy Belediyespor’u  7-1 mağlup etti..

 

GÖRDES GÜNEŞLİSPOR 7-1 PAŞAKÖY BELEDİYESPOR

Son 3 haftaya lider giren Gördes Güneşlispor, ikinci yarıda oynadıkları ve aldıkları sonuçlarla çıkış yakalayan Paşaköy Belediyespor’u evinde konuk etti. İlk yarının dokuzuncu haftasında deplasmanda 2-1 mağlup oldukları rakiplerini evlerinde 7-1 mağlup etti.

Gördes Güneşlispor, Aydoğan Kaçmaz, Alpay Başkesen ve Enes Samanlı hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada sahaya: Serhat-Berkan-Erkan-Barış-M.Ali-Uğur-Çağatay-Oğuzhan-Mustafa-Okan ve Salih on biri ile çıktı.

Lideri Paşaköy Belediyespor karşısında farklı galibiyete taşıyan golleri: Okan (3), Mustafa,Salih, Bayram ve Erkan attı. Paşaköy Belediyespor’un golünü ise, Hasan kaydetti.

BAŞKAN VEYSEL SONER, ”EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI İKİ MAÇ SONRA ALACAĞIZ”

Takımın bu konuma gelmesinde büyük pay sahibi olan kulüp Başkanı Veysel Soner, karşılaşma sonrası şunları söyledi: ”Öncelikle sahada centilmence mücadele eden iki ekibi de kutlamak istiyorum. 90 dakika oyunu çirkinleştirmeden, seyir zevki yüksek bir maç seyrettirdiler.Gördes Güneşlispor olarak, koca bir sezonun emeğine bağlı iki maçımız kaldı. Takım olarak bütün enerjimizi bu iki karşılaşma için harcayıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz”dedi.

KAPTAN ERKAN DEMİR, ”COŞKULU ve İSTEKLİ FUTBOLUMUZ FARKI GETİRDİ.
Gördes Güneşlispor’un aldığı başarılı sonuçlara büyük katkı sağlayan takım kaptanı Erkan Demir karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Sezon başında koydukları hedeften sapmadan devam ettiklerini söyleyerek, ”Öncelikle bizim için final niteliği taşıyan karşılaşmada, takım olarak; coşkulu, istekli ve arzulu oynayan ve bu coşku, istek ve arzuyu skora yansıtan arkadaşlarımı kutluyorum. Bizi hedefe götürecek yolda 180 dakikamız kaldı. Bu iki karşılaşmada bize yakışır bir şekildi, bu maçta olduğu gibi diğer iki maçta da aynı futbolumuzu sahaya yansıtıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz”dedi.

20.HAFTA TOPLU SONUÇLAR

Sotesspor 4-3 Akhisar Yıldırımspor
Gördes Güneşlispor 7-1 Paşaköyspor
Halitpaşa Belediyespor 1-2 Kayalıoğlu
Karabulutspor-Hacırahmanlı
Çağlayanspor-Süleymanlı Belediyespor

21.HAFTA MAÇLARI

Süleymanlı Belediyespor-Sotesspor
Saruhanlı Yılmazspor-Çağlayanspor
Kayalıoğlu-Karabulutspor
Hacırahmanlı-Gördes Güneşli
Akhisar Yıldırımspor-Halitpaşa Belediyespor

somadaspor

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN