Gençler Burhanettin Hocanın Gözüne Girmeye Çalışıyor

Gençler Burhanettin Hocanın Gözüne Girmeye Çalışıyor

Somaspor’da Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, kamp kadrosunda yer alan genç oyuncuların gelişimleriyle yakından ilgileniyor..

SOMADASPOR

Somaspor teknik ekibi Afyon kampına götürdüğü alt yapıdan gelen oyuncuları takıma kazandırılma noktasında çok titiz davranıyor.
BURHANETTİN BASATEMÜRTeknik Direktör Burhanettin Basatemür, genç oyuncularla ilgili olarak, ”Altyapıdaki 7oyuncumuz bundan böyle bizimle beraber olacak. Onlarla özel olarak da ilgilenip gelişmelerini sağlayacağız.Tüm oyuncularımız bizim için ne ise onlarda öyle olacak hatta onlara pozitif ayrımcılık da yapacağız. Formayı hak ettiklerinde tereddütsüz kendilerini ilk on birde bulacaklardır.”dedi.

Hocalarının kendileri ile yakından ilgilenmelerinden bir hayli memnun olan genç oyuncular; Tunay Meral, Emirhan Çakır, Mustafa Şengül, Kadir Karış, Arda Ünal, Özcan Kalman ve Özkan Kalman, Burhanettin Basatemür’un gözüne girmek için harıl harıl çalışıyorlar..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN