Futbolcuların Sağlığı Yunus Tülek’e Emanet

Futbolcuların Sağlığı Yunus Tülek’e Emanet

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Somaspor’un yeni masörü geçtiğimiz sezon Bucaspor’da çalışan Yunus Tülek oldu.

Somaspor’un geçen sezon başında anlaştığı masör Turgay Aktürk bu sezon başı takımdan ayrılarak Aliağa FK takımı ile anlaştı. Takımın masörsüz kalması üzerine Somaspor yönetimi Bucaspor kulübünde görev yapan Yunus Tülek‘i takımın masörlüğüne getirdi.

Bucaspor ile PTT 1.Ligde 2 sezon, 2.Ligde 1 sezon, Menemenspor ile 2 sezon play-off, 1 sezonda şampiyonluk yaşayan deneyimli masör Yunus Tülek, Bucaspor 1928 ve Altındağ Belediyespor takımlarında da görev yaptı.



Şampiyonlukları Tekrarlamak İstiyorum

2020-2021 sezonunda Somaspor’da çalışacak olan Yunus Tülek, siyah-beyazlı ekibin başarılı olması için yoğun çaba sarf edeceğini belirterek şunları söyledi:

”Hedefleri olan, iyi insanların buluştuğu güzel bir kulübe geldiğimin farkındayım. Menemenspor’da yaşadığım şampiyonluğu tekrarlamak için geldim. Sakatlıkların olmadığı, başarılarla dolu bir sezon olmasını diliyorum.”dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN