Final Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Final Maçımızın Hakemleri Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) yükselme grubu maçlarını yönetecek hakemleri atadı.

 

2.lige yükselme play-off final karşılaşmasında 27 Temmuz Pazartesi günü Calısta Sports Center’de Somaspor ve Pazarspor arasında oynanacak final karşılaşmasını Ankara Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Erkan Özdamar yönetecek.

Özdamar’ın yardımcılıklarını ise; M.Şahan Yılmaz (Şanlıurfa), Mehmet Yıldırım (İstanbul) ve dördüncü hakem Onur Bingöl (Ankara) yapacak.

ligde en son Karagümrük-Boluspor 1.lig maçını yöneten orta hakem Erkan Özdamar ve yardımcıları ilk defa takımımızın maçında görev alacak.

27 Temmuz Pazartesi günü saat 21:00’de Calısta Sports Center’de oynanacak karşılaşma A Spor ekranlarından canlı yayınlayacak.



ONUR ULAŞ PAZARSPOR GOL

Lig’de Kazanan Pazarspor Olmuştu

İki takım arasında 13 hafta Soma Atatürk Stadında oynanan ve 5 golle sonuçlanan karşılaşmayı kazanan taraf Pazarspor olmuştu. Karşılaşmanın geniş detaylarına buradan bakabilirsiniz. O karşılaşmada görev alan 6 oyuncu;  Ömer, Burak, Ahmet, H.Mert, Oğuzhan ve M.Bedirhan en son oynanan Muğlaspor maçında yer almadı.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN