Dilek Hoca ve Öğrencileri Yine Göğsümüzü Kabarttı

Dilek Hoca ve Öğrencileri Yine Göğsümüzü Kabarttı

Pandemi nedeniyle yarım kalan Türkiye Oryantiring Federasyonu 2019-2020 sezonu Eylül ayında tescillendi.

İlçemizi Oryantiring branşında başarı ile temsil eden Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert K35 yaş kategorisinde Türkiye 1.si, Nursel Düzdemir Türkiye 3.sü ve takımlar kategorisinde K35 yaş Türkiye 1.liği , Bayram Can Çelikkaya E18 yaş kategorisinde Türkiye 8.si ve takımlar kategorisinde Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan E18 yaş takımı Türkiye 2.liği elde ederek bir kez daha göğsümüzü kabarttılar.


Mert, Emeği Geçenlere Teşekkür Etti

Kısa bir süre içerisinde Oryantiring sporunu Soma’mıza sevdiren ve bir çok başarılara imza atan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert, ”Bu başarıda büyük emeği olan antrenörlerimiz Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Sılay Mutlu’ya, kulüp antrenörlerimiz Nursel Düzdemir ve İsmaıl Burak Biçer’e, bizden desteğini hiç esirgemeyen Soma Belediyesine, Soma Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve Soma Linyit Spor Kulübüne teşekkür ederim.”dedi.
DİLEK MERT

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN