Canınız Sağolsun Gençler..

Canınız Sağolsun Gençler..

Somamızı Ege Masterler liginde başarıyla temsil eden Soma Masterler, 14 hafta süren maç trafiğinin ardından grubu 38 puanlı lider Buca Masterlerin ardından 28 puanla ikinci sırada tamamlayıp Play-Off’lara kalmıştı.

Soma Masterler, ilk eleme maçını; B-grubunu 3.sırada tamamlayan Altınırmak Masterler ile İzmir/Balçova Stadında oynadı. Karşılaşmayı Bora Bilgener (2) ve Fatih Kaya’nın golleriyle 3-1 kazanan Masterlerimiz, çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek finaldeki rakip, Balçova Masterler oldu.
Son 10 dakikaya Bülent Aktuğ, Fatih Kaya ve Halil Sümer’in golleriyle 3-1 önde giren Soma Masterler, bitime 10 dakika kala ağlarında iki gol gördü ve 3-3 sona eren karşılaşmada yarı finale çıkacak takımı penaltılar belirledi.
Penaltı atışlarında;İlker Çakır, Hasan Oğuz, Avusturya ve Fatih Kaya ile 4-2’lik üstünlük sağlayan Soma Masterler, yarı finale yükseldi.

Yarı finalde karşılaştıkları Albayraklar Masterler karşısına:Yasin-Hasan-Halil-Fatih-İlker-M.Çamzeybek-Bülent-Avusturya-Y.Mayak-Y.İpek ve Bora on biri ile çıkan Soma Masterler, ikinci yarıda yediği golle rakibine 1-0 mağlup oldu ve final şansını kaybetti.
Soma Masterler 3-4’lük maçını Balgöç Master-Ege Üniversite Masterler mağlubuyla oynayacak..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN