C-Grubunda: Ligin Bitimine 1 Hafta Kala Şampiyon Belli Oldu..

C-Grubunda: Ligin Bitimine 1 Hafta Kala Şampiyon Belli Oldu..

Manisa 2.Amatör Küme U-19 Ligi beşinci hafta karşılaşmalarında bugün (perş) yedi karşılaşma oynandı.

C-Grubunun başarılı takımı Gölmarmaraspor, evinde oynayacağı maçta rakibi Turgutalp Gençlikspor sahaya çıkmayınca karşılaşmayı 3-0 hükmen kazanarak, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Ligde oynadığı 5 maçın beşinden de galip ayrılan kırmızı-beyazlılar, Mutlu Kertiş önderliğinde 2018-2019 sezonunda 1.Amatör Küme’ye ‘’merhaba’’ dedi.

KERTİŞ ÜÇTE ÜÇ YAPTI!
Gölmararaspor’un başarılı teknik adamı Mutlu Kertiş, “A-takımızın şampiyonluğunun dört gün sonrasında; U-19’larda da şampiyon olduk. Bir diğer yaş grubumuz U-11’lerde de şampiyonluğa çok yakınız. Bütün bunlar, ekip olarak çok çalışmamız ve özverilerimiz sonrasında gelişti. Gölmarmaraspor olarak bugün elde ettiğimiz şampiyonluğu bizi destekleyen taraftarımıza ve her zaman yanımızda olan yönetimimize armağan ediyoruz. Bize destek veren herkese de çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN