Burhanettin Basatemür İlk Yarıyı Değerlendirdi.

Burhanettin Basatemür İlk Yarıyı Değerlendirdi.

Somaspor’un başarılı teknik adamı Burhanettin Basatemür, ikinci devre öncesinde açıklamalarda bulundu.

Küçük bütçeyle sezon başında düşmemek için belirlediği hedefini ilk yarının sonunda 4.sırada bitirerek büyük iş başaran Burhanettin Basatemür ve öğrencileri, yönetimin devre arasında yapacağı transferlerle takımı daha da üst noktalara taşıyabileceklerinin sinyallerini verdi.

Modafen’i evinde 2-0 mağlup eden Somaspor’un başarılı teknik direktörü Burhanettin Basatemür, ilk yarının son maçında aldıkları galibiyetin sevindirici olduğunu belirtti. BURHANETTİN BASATEMÜR19 yıl aradan sonra çıktıkları profesyonel ligdeki sezonun ilk yarısına galibiyet ile başlayıp galibiyet ile bitirmek mutluluk verici olduğunun altını çizen tecrübeli teknik adam, ”Sene başında yönetimimizle görüşürken ki hedefimiz ligde kalıcı olmaktı. Ancak sıralamada nerede olacağımızı belirleyecek olan yapacağımız işlerdi. ligin ilk yarısı genel anlamda istediğimiz şekilde geçti. Dönem dönem çok iyi işler yaptığımızı da söyleyebilirim. Genç bir takımdık ve bazen sıkıntılı zamanlarımız da oldu. Bunların hepsi olağan şeylerdi.
Asıl işimiz bundan sonra başlıyor.Ayrılacak ve yeni gelecek arkadaşlarımız olacak. Yönetimimiz ile birlikte dün itibariyle çalışmalara başladık. Ana iskeletimiz kendi oyuncularımız olacak. Onlar her türlü saygıyı ve alkışı hak ettiler çünkü. Bize katkı verecek 3~4 doğru oyuncuyu almaya çalışacağız.İkinci yarı çok daha zor geçecek, bunun bilinciyle doğru hareket etmeye çalışıyoruz. Özellikle yaşadığımız ciddi sakatlıklardan dolayı hem sayısal hemde oyun anlamında biraz seviyemiz düştü son zamanlarda. Ayrıca sayısal olarak da azaldık. Yapacağımız takviyelerle inşallah ikinci yarıda daha iyi olacağız.”dedi.


BURHANETTİN BASATEMÜRDoğru İsimleri Aramıza Katmak İstiyoruz

Transfer konusunda da ince eleyip sık dokuyacaklarının altını çizen Basatemür, ”Yüksek tempolu ve doğru oyun felsefemizi geliştirerek devam ettirmek istiyoruz.Taraftarlarımız en iyisini hakkediyor. İnşallah bunu birlikte başarırız. Tabi devre arası oyuncu almak kolay değil. Amacımız hata yapmadan doğru isimleri takımımıza katmak olacak.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler;

Somaspor’un İlk Yarı Karnesi
Somaspor 2-0 Modafen


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN