Bölgesel Gelişim Ligi 4 Maç 1 Galibiyet

Bölgesel Gelişim Ligi 4 Maç 1 Galibiyet

TFF Bölgesel Gelişim Ligleri’nde 4.hafta maçları oynandı.

Somaspor, Bölgesel Gelişim Ligi takımları 4.hafta Uşakspor ile ikisi içeride ikisi dışarıda 4 karşılaşma oynadı.

Somaspor’un U-19, U-17, U-16, U-15 ve U-14 yaş gruplarında mücadele ettiği 4.hafta maçlarında U-15 ve U-16’lar Uşakspor’la deplasmanda karşılaşırken, U-17 ve U-19’lar Uşakspor’u Linyit Stadında konuk etti.

LİGLERDE DURUM

Linyit Stadında konuk ettiği Uşakspor U-19 takımına 3-0 mağlup olan Somaspor U-19 takımı, 4.hafta sonunda goller ve puanlarla tanışamadı.

Grupta Bodrum Belediyespor; 4 hafta sonunda 3 galibiyet ve 1 beraberlik’le topladığı 10 puanla 1. sırada yer alıyor. 9 puana sahip Fethiyespor ise ikinci sırada yer aldı. Grupta henüz puanı bulunmayan temsilcimiz Somaspor ise, son sırada yer aldı. Somaspor 5.hafta maçını 5 Ekim Cumartesi günü Turgutluspor ile deplasmanda yapacak..



U-19’larda olduğu gibi U-17 kategorisinde de puanlarla tanışamadık.. Uşakspor takımını Linyit Stadında konuk eden U-17 takımımız rakibine 3-1 mağlup oldu. Grupta Karşıyaka; oynadığı 4 maçta aldığı 4 galibiyet sonucu topladığı 12 puanla ilk sırada yer aldı. 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunan Uşakspor 6 puanla ikinci sırada yer aldı. Oynadığı 4 maçı kaybeden Somaspor U-17 takımı son sırada yer aldı. Somaspor U-17 takımı, 5.hafta maçını 5 Ekim Cumartesi günü saat 11:00’de Turgutluspor ile deplasmanda oynayacak..

U-16 takımımız ile sevindik.. Gelişim Liginde Uşakspor U-16 takımını deplasmanda Emirhan Camcı (2) ve İdris Enes Kocadağ’ın golleriyle 3-0 mağlup eden Somaspor U-16 takımı haftayı 3 puanla kapatan tek takımımız oldu. Turgutluspor 10 puan ve averajla liderlik koltuğunda otururken, 3 galibiyet ve 1 mağlubiyeti bulunan Somaspor U-16 takımımız, 9 puan ve averajla 4.sırada yer aldı. Somaspor U-16 takımı, 5.hafta maçını 6 Ekim Pazar günü saat 13:00’de Turgutluspor ile Linyit Stadında oynayacak..

U-15 Ligindeki gençlerimiz, çıktıkları Uşakspor deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü.
Grup’ta Manisa Futbol Kulübü; 4 maçta elde ettiği 3 galibiyet ve 1 beraberlik Sonrası topladığı 10 puanla aynı puana sahip Fethiyesporun önünde averajla liderlik koltuğunda yer aldı. 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 6 puana sahip Somaspor U-15 takımımız 6 puanla 5.sırada yer aldı. Somaspor U-16 takımı, 5.hafta maçında 6 Ekim Pazar günü saat 11:00’de Turgutluspor ile Linyit Stadında karşılaşacak.
Tüm Alt Yapı maçlarını görmek için buraya tıklayınız


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN