Bir Başarıda U-13’lerden Geldi..

Bir Başarıda U-13’lerden Geldi..

TFF Bayanlar 3.Lig, Genç Kızlar ve Yıldız Kızlardan sonra; Manisa Amatör Kümede çeşitli yaş gruplarında başarılarla dolu bir sezon geçiren Soma Zaferspor, bir başarıyı da U-13’lerde elde etti.

ZAFERSPOR 4-1 KARAELMASSPOR
Altı grupta 33 takımla oynanan Ferhat İnce Liginde D-grubunda mücadele eden Oktay Çabuk’un öğrencileri, dün (Cuma) oynadıkları maçta 301 Karaelmasspor’u Kutalp ve İdris (4) golleriyle 4-1 mağlup ederek mutlu sona ulaştı..

Şuana kadar oynadığı 10 karşılaşmanın onundan da galibiyetle ayrılan Zaferspor’lu U-13’ler, sezon boyunca oynadıkları futbolla da göz doldurdular ve grubu namağlup şampiyon tamamladılar.

1 SEZONDA 6 ŞAMPİYONLUK YAŞADILAR
Bu sezon U-14, U-15, U-16’lar şampiyonluğunu kazanan Soma Zaferspor, U-13’ler şampiyonluğunu da elde ederek başarılarının tesadüf olmadığını kanıtladı.


2017-18 SEZONUNDA ZAFERSPOR’UN ELDE ETTİĞİ BAŞARILAR
Bayanlar:
TFF Bayanlar 3.Lig Şampiyonu (Play-off’da elendi)
Manisa Genç Kızlar Şampiyonu (Türkiye şampiyonasında 16 takım içerisinde yer aldı)
Manisa Yıldız Kızlar Şampiyonu (Türkiye şampiyonasında son 8 takım arasında yer aldı.Çeyrek finalde Beşiktaş’a elendi.
Erkekler:
U-13,U-14, U-15, U-16 (Manisa Grup ve Play-Off Şampiyonluğu)
Oynadıkları toplam 56 maçta 49 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.

Zaferspor, Soma futbol tarihinde bir sezonda 6 şampiyonluk yaşayan tek takım olarak da tarihe geçti.

Zaferspor’la ilgili tüm haberleri görmek  için buraya tıklayınız!.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN