Basketbolda, Özel Soma Açı Temel Lisesi, Soma Anadolu Lisesine Fark Attı!

Basketbolda, Özel Soma Açı Temel Lisesi, Soma Anadolu Lisesine Fark Attı!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince yapılan İlçe Kupası Genç erkekler Basketbol Müsabakaları Rıfat Dağdelen spor salonunda devam ediyor.

Tek devreli lig usulüne göre oynanan karşılaşmalarda dün (p.tesi) tek maç oynandı. Rıfat Dağdelen Spor Salonunda oynanan maçta; Özel Soma Açı Temel Lisesi, Soma Anadolu Lisesini 89-45 mağlup etti.

Karşılaşmalara bugün (salı) oynanacak olan Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi- Soma Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi maçıyla devam edilecek.

Tüm Okul Sporları için buraya tıklayınız! somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN