Basatemür, Büyük Maçı Büyük Oynadılar

Basatemür, Büyük Maçı Büyük Oynadılar

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Karşıyaka ile oynanan ege derbisinde kazanmaya daha yakın taraf olduklarını belirterek ” Oyunun çok büyük bölümünü üstün oynadığımız maçı kazandığımız için mutluyuz ” dedi.

Burhanettin Basatemür 1-0’lık deplasman galibiyeti ile sonuçlanan 10.hafta maçının ardından bloğumuza karşılaşmanın kısa bir değerlendirmesini yaptı.

Kendileri adına olumlu, heyecanlı ve güzel bir maç olduğunu belirten Basatemür, ”Grubumuzun güçlü takımlarından Karşıyaka önünde özellikle ilk yarısı tamamen kontrolümüzdeydi. Çok sayıda duran top ve gol pozisyonu bulduk, ancak faydalanamadık. İkinci yarıda ise daha başa baş bir oyun vardı. Yasin’in getirip Özcan’ın bitirdiği güzel gollle galip geldik. Oyuncularımızı kutluyorum. Büyük maçı büyük oynadılar. Ve haklı bir galibiyet aldılar. Gol dışında 4~5 tane daha net pozisyon bulduk. Maçın son bölümünde ise rakibimizin de pozisyonları vardı. 4. sarı kartı gören Enes Bayır cezalı duruma düştü. Bu maçta oynamayan Oğuzhan Yıldırım’ın ise cezası sona erdi.’’dedi.

Bağlantılı Haberler;

Oğuzhan’dan Sonra Enes
Mustafa Aydın, ”Mutluyuz, Gururluyuz
Şampiyonun Ayak Sesleri
Karşıyaka 0-1 Somaspor
Karşıyaka Fark Beklerken?
Somaspor Orta ve Şut Çalıştı
Karşıyaka Maçımızın Hakemleri Belli Oldu



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN