Bakır GB, İsmail Şarlayan’a Emanet

Bakır GB, İsmail Şarlayan’a Emanet

Manisa 1.Amatör Lig’de mücadele edecek olan Bakır GB, Soma’lı genç teknik adam İsmail Şarlayan ile 2020-2021 sezonu için anlaşmaya vardı.

.

Bakır GB yönetimi, geçen sezon takımı antrenere eden Doğan Gülşen ve Salih Marangoz ile yollarının ayrılmasının ardından teknik adam arayışına girmiş ve bir çok isim gündeme gelmişti. Bakır GB Kulüp başkanı Hayri Karadere, takımı hedefe taşıyacaklarına inandıkları İsmail Şarlayan‘ı takımın başına getirdi.

Karadere, ”Hocamızın Futbol Bilgisine ve Tecrübesine Güveniyoruz”

Yeni sezon öncesinde teknik adam sorununu İsmail Şarlayan ile çözen Bakır GB’de kulüp başkanı Hayri Karadere değerlendirmede bulundu. Geçen sezon takıma emek harcayan hocalara teşekkür eden Karadere, ”2020-2021 sezonunda 1.Amatör ligde mücadele edeceğiz. Hedefimiz şampiyonluk o yüzden önce teknik direktör İsmail Şarlayan ile anlaştık. Hocamızın futbol bilgisine tecrübesine güveniyoruz. Şampiyonluk yolunda büyük etkisi olacaktır inşallah.. Hocamız ve yönetim olarak transferde koordineli olarak hareket edip,nokta transferlerle takımımızı başarıya taşımak istiyoruz.”dedi.




 

Şarlayan, ”Güvenenleri Mahçup Etmeyeceğiz”

 

Daha önce Somaspor A-takım, Gelişim ligleri ve Kırkağaç Acar İdman takımlarında görev alan deneyimli teknik adam İsmail Şarlayan, “Bana güvenen başta kulüp başkanı Hayri Karadere olmak üzere yönetim kuruluna ve taraftarlara şampiyonluğu tattırmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN