Bakır GB, Akhisardan Puanla Döndü

Bakır GB, Akhisardan Puanla Döndü

Manisa 1. Amatör Küme 2.hafta karşılaşmasında Bakır Gençlerbirliği, Akhisar deplasmanında Sanayispor ile karşılaştı.

 

Akhisar Kovalık Stadında oynanan mücadeleyi Fırat Konurce, Ş.Oğuz Kandırmış ve Sefa Sabancı hakem triosu yönetti.

Pozisyon zenginliği bol olan maça ev sahibi ekip Sanayispor hızlı başladı.

1.dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Mahsun Balamir’in kaleye çektiği şut, Ahmet Bayrak’ın koluna çarpınca karşılaşmanın hakemi Fırat Konurce tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı gole çeviren Mahmut Balamir Sanayispor’u 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra Bakır Gençlerbirliği atakları sıklaştı.
Maçın başında penaltıdan yediği şok golle sarsılan Bakır Gençlerbirliği önce beraberlik sonrada galibiyet golü için baskılı oynamaya başladı. Bakır GB adına Murat Dargın ve M.Bahhatin Yağcı gole çok yaklaşsa da Sanayispor kalecisi Şevki Anaç başarılıydı.

İlk yarı 1-0 ev sahibi takım lehine sonuçlandı.



İkinci yarıya Bakır Gençlerbirliği etkili başladı
Erdem Ocak’ın defansın arkasına attığı toplarda iki kez buluşan M.Bahattin Yağcı, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamadı.

Bakır GB İstediği Golü 65’de Buldu

Gelişen Bakır Gençlerbirliği atağında bir önceki pozisyonlarda olduğu gibi Erdem Ocak’ın defansın arkasına attığı topta M.Bahattin Yağcı ofsay tı ama hamle yapmadı. Murat Dargın geriden çıktı. Yardımcı hakem çok güzel oynattı ve Bakır GB Murat Dargın’ın golüyle maça dengeyi getirdi. 1-1.

Bundan sonra iki takımında karşılıklı atakları oldu ama başka gol olmadı ve maç 1-1 berabere bitti.

İlk maçında Mecidiye Tarımla 2-2 beraberliğin ardından bugünde Bakır GB ile 1-1 berabere kalan Sanayispor önümüzdeki hafta deplasmanda Gölmarmaraspor ile karşılaşırken, Bakır GB evinde Süleymanlı Belediyespor’u konuk edecek..

2.Hafta Toplu Sonuçlar:

Süleymanlı 1-8 Mecidiye
Kayalıoğlu 2-1 Gölmarmara
Akh.Sanayi 1-1 Bakır G.B
Turgutalp Gençlikspor Bay

3.Hafta Maçları:

Turgutalp Gençlikspor – Kayalıoğluspor
Bakır Gençlerbirliği – Süleymanlı Belediyespor
Gölmarmaraspor – Akhisar Sanayispor
Mecidiye Bay


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN