Bahadır, Genç Oyunculardan Memnun..

Bahadır, Genç Oyunculardan Memnun..

Somaspor’da Teknik Direktör Mustafa Bahadır, kamp kadrosunda yer alan genç oyuncuların performansından ve gelişimlerinden memnun olduğunu belirtti.

HABER:SOMADASPOR.COM

Somaspor alt yapıdan gelen oyuncuları takıma kazandırılma noktasında çok titiz davranıyor.
Geçen sezon farklı takımlara maç tecrübeleri artması için gönderilen Emirhan Çakır, Mustafa Şengül ve Arda Ünal’ı bu sezon kamp kadrosuna alan Mustafa Bahadır, altyapıdan ise Kadir Karış gibi genç isimleri Afyon kampına götürmüştü.

BAHADIR’DAN GENÇ OYUNCULARA ÖZEL iLGi
Yıllardır a-takıma oyuncu kazandırılma noktasında sınıfta kalan Somaspor, Mustafa Bahadır’ın takımın başına gelmesiyle bu sorunu çözeceğe benziyor. Gittiği takımlarda genç oyunculara ayrı bir önem veren Mustafa Bahadır, genç oyunculara antrenmanlarda özel ilgi gösteriyor. Takımın tecrübeli isimlerinden de genç oyunculara ağabeylik yapmalarını isteyen Bahadır, deneyimli ve genç oyuncuları kamp süresi boyunca kaynaştırıp bir bütün haline getirmenin çabası içerisinde.

Genç oyuncularda takımdaki herkesten daha çok çalışıp teknik direktör Mustafa Bahadır’ın gözüne girmek için büyük çaba sarfediyorlar.

Öte yandan dün gerçekleştirilen antrenmanda genç oyuncu Emirhan Girgin’in attığı gol görülmeye değerdi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN