Ayvalık Belediyespor’a Kartal Piyangosu!

Ayvalık Belediyespor’a Kartal Piyangosu!

Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta Kartal’ın cezası nedeniyle Bursa’da oynanan Kartalspor-Ayvalık Belediyespor karşılaşmasında gülen taraf 1-0’lık skorla konuk ekip Ayvalık Belediyespor oldu.

Devre arasında Tayland 3.liginde gol kralı olan yeni transferleri Dudu Lima‘nın golüyle 3 puan alan Ayvalık Belediyespor, 25 puan ve maç fazlasıyla 23 puanda olan Somaspor‘un üstüne çıktı.

 

İLGİNÇ BİR GRUP

Bir hafta önce alt sıralarda yer alan Çayırovaspor‘a kendi evinde mağlup olan Ayvalık Belediyespor, bir hafta sonra Kartalspor‘u mağlup etti.

Yani gruba baktığımızda; üç maç üst üste alan takım belkide grubu domine edip aradan sıyrılacak.. O yüzden alınacak sonuçlar süpriz olmamalı. Her takım galip gelebilir ve mağlup olabilir..

15.HAFTA MAÇLARI
Kartalspor Ayvalıkgücü Bld. Spor (c.tesi)
Somaspor Havran Fatih Bld. Spor
Şile Yıldızspor Belediye Derince Spor
Balya Beld Spor Çiğli Bld.Spor
Alaşehir Bld.Spor Modafen Spor
Bornova Yeşilova Spor Yunus Emre Bld.Spor
Bay Çayırovaspor
somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN