Arslancan, Alanya Demirspor’u Puansız Göndereceğiz

Arslancan, Alanya Demirspor’u Puansız Göndereceğiz

TFF Bayanlar 3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden Soma Zaferspor, kendi sahasında karşılaşacağı Alanya Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor..

Teknik direktör Hakan Arslancan nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, sahasında Alanya Demirspor’u konuk edecek.

Lige verilen bir haftalık aranın ardından 6.hafta Soma Atatürk Stadında konuk edecekleri Alanya Demirspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten başarılı teknik adam Hakan Arslancan, Lige verilen bir haftalık arayı çok iyi değerlendirdikleri ve galibiyet serisini Alanya Demirspor maçıyla sürdürmek istediklerini söyledi..
ZAFERSPOR, HOROZKENT SPORArslancan, ”Kendi saha ve seyircimiz önünde Alanya Demirspor ile oynayacağımız maça hazırız. Bundan sonraki bütün maçlarımızı kazanarak Play-Offlara gideceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın. Herkesi hafta sonu oynayacağımız maça davet ediyorum.’dedi. Hakan Arslancan, cezalı ve sakat futbolcularının bulunmadığını da sözlerine ekledi.

Zaferspor-Alanya Demirspor arasındaki karşılaşma 22 Aralık Pazar günü saat 12:00’de Atatürk Stadında oynanacak..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN