Amatör Futbol Ligleri Uygulama Esasları

Amatör Futbol Ligleri Uygulama Esasları

TFF, 2018-2019 Amatör Futbol Ligleri Sezonunda Uygulama Esaslarını yayınladı.

2018-2019 sezonunda amatör futbol müsabaka, tescil ve disiplin uygulamaları, amatör lisans işlemi bedelleri, amatör liglerde yaş, statü, liglerin başlangıcı ve bitiş tarihlerinin yer aldığı uygulama esasları, 1 Ağustos 2018 tarihli TFF Yönetim Kurulu toplantısında kabul edilerek TFF internet sitesinde yayınlandı.

Amatör futbolcuların birinci transfer dönemi işlemleri 27 Temmuz-12 Ekim 2018 tarihleri arasında, ikinci transfer dönemi işlemleri ise 3 Ocak – 15 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Amatör futbolcuların filiz lisans ve vize işlemleri ise 31 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılacak.

“2018-2019 Sezonu Amatör Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar” adı altında kitap olarak basımı yapılacak uygulama esaslarının, tüm amatör kulüplere dağıtımı yapılacak.
KAYNAK:TFF

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN