Altın Eldiven Soma Masterlerde..

Altın Eldiven Soma Masterlerde..

Geçtiğimiz sezonu Ege Masterler Liginde dördüncü sırada tamamlayan Soma Masterler, ”en iyi kaleci” ödülüne sahip Kadir Durhan’ı renklerine kattı.

2016 Yılında Soma gerçekleşen Kaymakamlık Futbol Turnuvası finalinde Soma Çarşıyı: Gökhan (2), Mustafa ve Oğuz’un golleriyle 4-2 mağlup eden Soma Termik ”23.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası”nda şampiyon olmuştu.
Soma Termik’in şampiyonluğunda hiç şüphe yok ki takım kaptanı ve kalecisi Kadir Durhan‘ın çok büyük katkısı olmuştu.

Başarılı kaleci turnuva boyunca yaptığı inanılmaz kurtarışlarla kamuoyununda takdirini almış, ”Turnuvanın En İyi Kalecisi” ödülüne de layık görülmüştü. Kadir Durhan, yeni sezonda Soma Masterler formasını giyecek.

KADİR DURHAN, “MUTLUYUM
Yeni sezonda Soma Masterler forması giyecek başarılı eldiven şunları söyledi; “Soma masterler ailesinde yer almaktan gurur duyuyorum. Bana Soma’nın en elit en kaliteli futbolcu larıyla birlikte top koşturma şansı veren başkanımız Ahmet Meriç ve beni buralara layık gören tüm abilerime teşekkürü bir borç bilirim.Kazasız belasız sakatlıksız bir sezon dileğiyle” dedi

Gerçekleşen bu transfer her iki tarafa da hayırlı olsun..

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI HATAY’DA GERÇEKLEŞECEK.
5-6-7-8 ve 9 Eylül tarihleri arasından Hatay’da gerçekleşecek Türkiye Masterler Şampiyonasına; Soma Masterler ile Ege Üniversite Masterler katılacak.

Katıldıkları il senelerinde şampiyon olan Soma Masterler, Türkiye Masterler şampiyonasında üçüncülük ve bir de geçen sezon elde ettikleri dördüncülükleri bulunuyor..
www.somadaspor.com


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN