Açıkgöz, ”Stadlarımız İstediğimiz Düzeye Geliyor”

Somaspor’un iç saha maçlarını oynadığı Atatürk Stadı’nın zemin bakım çalışmaları tamamlandı..

HABER:SOMADASPOR.COM

Bakım çalışmalarına geçen hafta başlanan Atatürk Stadında saha-zemininin havalandırması için vertikal ile kapsül çıkarması yapıldı. Bu işlemin ardından biçme, ekim, tohumlama, kumlama ve gübreleme çalışması yapıldı..
Stadın çehresi değişecek çalışmalarda yapıldı. Saha-zemininin yanında; yeni eş güdüm toplantı odası ve soyunma odaları komple bakımdan geçti.
Stad ve tesis müdürü Kazım Açıkgöz çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, ekip olarak sahada gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra stadı  bu hafta sonu oynanacak Orhangazi Belediyespor maçına hazır hale getireceklerini belirtti.

TFF SOMA BLD. TESİSLERİ SAHA-ZEMİNİDE ELDEN GEÇİYOR

Aynı bakım çalışmalarını TFF Soma Belediyesi saha-zemini içinde yapacaklarını belirten Açıkgöz, “Stad bakım çalışmalarımız başta; Soma Belediye Başkanımız sn.Ali Tulup ve Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışanlarının büyük katkısı sonucu istediğimiz düzeye geliyor. Bu bağlamda ben buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum”dedi.

ANTRENMANLAR LİNYİT STADINDA

Somaspor, ikinci hafta Atatürk Stadında karşılaşacağı Orhangazi Belediyespor maçının hazırlıklarını TFF Soma Belediye Tesisleri saha-zeminine uygulanacak bakım çalışmalarından dolayı İstasyonda bulunan Linyit Stadında yapacak..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN