Acar İdman Emre Ocak’ı Kaptı..

Acar İdman Emre Ocak’ı Kaptı..

Yaptığı flaş transferlerle gözleri üzerine çeken Kırkağaç Acar İdman, son olarak transferin gözde ismi Emre Ocak’ı renklerine kattı.

Manisa Süper Amatör Küme’de şampiyonluğa oynayacak takım oluşturan Acar İdman; Murat Aksoy, Eser Kasal, Kubilay Azğın ve Mert Yeşilçay’dan sonra Bölgesel Amatör Lig tecrübesi bulunan orta saha-forvet oyuncusu Emre Ocak’ı siyah-beyaz renklere kattı.

30 yaşındaki tecrübeli oyuncu Emre Ocak daha önce de, Sotesspor, Somaspor, Gönen Belediyespor ve Kocaçeşmespor ile Bölgesel Amatör Lig, Akçayspor, Burhaniye Belediyespor ve son olarak geçen sezon İzmir Süper Amatör takımlarından Kınık Belediyespor formalarını giydi.

Emre Ocak, Bölgesel Amatör Ligde 22, Amatör Liglerde ise 76 gole imza attı.
www.somadaspor.com



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN