Acar İdman Dört Köşe..

Manisa Süper Amatör Küme B-grubu takımlarından Kırkağaç Acar İdman Yurdu, 21 Ekim’de başlayacak sezon öncesinde beşinci hazırlık karşılaşmasını Kocaçeşmespor ile Salihli de oynadı.

HABER:SOMADASPOR.COM

Siyah-beyazlılar, Ali İhsan Karayiğit Tesislerinde oynanan karşılaşmaya: Kubilay- Fahrettin-Barış-Ahmet- Feyzullah- Aras- Gökhan-Yiğit-Emre-ismail ve Ümit on biri ile çıktı.

Maçın ilk dakikalarından itibaren; pozitif nitelikli ve skora etki eden ofansif futbolu sahaya çok iyi yansıtan Acar İdman, 7.dakikada Fahrettin, 20.dakikada Emre ve 42.dakikada ise İsmail’in attığı gollerle devreyi 3-0 önde tamamladı.

Siyah-beyazlılar, farkın getirdiği rahatlık, oyunu ve skoru koruma adına ikinci yarıya kontrollü başladı.
Acar İdman 61.dakikada Ümit’in penaltı golüyle farkı dört’e çıkardı.

Ev sahibi ekip Kocaçeşmespor, 75.dakikada Buğra’nın golüyle farkı üçe indirse de karşılaşmadan 4-1’lik skorla ayrılan deplasman ekibi Kırkağaç Acar İdman oldu.

ACAR İDMAN GÜVEN VERDİ

Erkan Gelir ve İsmail Şarlayan’ın öğrencileri oynadıkları pozitif nitelikli futbollarıyla yeni sezon öncesinde güven verdi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN