Acar İdman 4.Haftayı da Boş Geçti!

Acar İdman 4.Haftayı da Boş Geçti!

Kırkağaç Acar İdmanyurdu dönüm maçı diye adlandırdığı 1975 Maltaspor’a evinde 1-0 mağlup oldu.

HABER:SOMADASPOR.COM

Manisa Süper Amatör Küme B-grubunda ilk üç hafta ligde istediği sonuçları elde edemeyen Acar İdman, dördüncü hafta evinde 1975 Maltaspor’u konuk etti.

3 haftadır süren üç puan hasretine son vermek için maça mutlak kazanmak için çıkan siyah-beyazlılar, 7.dakikada Oğuzhan Özdeş’in ayağından yediği golle 1-0 geriye düştü.

Kalan 73 dakikada önce beraberlik sonrada galibiyet golü için atak üstüne atak geliştiren ev sahibi ekip, istediği ve çok arzu ettiği önce beraberlik sonrada galibiyet gollerini bulamadı ve 4.haftayı da üç puan hasreti ile kapadı.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN