3 Liderin Olduğu 8.Haftayı Geride Bıraktık..

Bölgesel Amatör Lig 8.Grup, 8.Hafta karşılaşmaları geride kaldı.

2, 5 ve 6.haftayı lider tamamlayan Somaspor, 7.hafta deplasmanda Yıldırım Belediyespor’a mağlup olunca liderlik koltuğundan inmişti..

HABER:SOMADASPOR.COM

8. Hafta sonuçlarının ardından lider Yıldırım Belediyespor’un puan kaybettiği haftada Somaspor, Burhaniye Belediye’yi Atatürk Stadında adeta topa tuttu. Siyah-beyazlılar farklı galibiyete; 11 ve 58’ Atalay Demirtaş, 15’ Berkant İstanbul, 30’ 47 ve 61’ Mirlan Murzaev, 44’ Süleyman Öztürk, 52’ 59 ve 80’ Toma Tabatadze ve 66’ Yusuf Demir’in golleriyle 11-0 mağlup etti ve liderlik koltuğunu averajla da olsa almış oldu. Yıldırım Belediyespor ise lider Somaspor’un ardından 2. sırada yer aldı.




Deplasmanda Orhangazi Belediyespor’u 30.dakikasında Yunus’un ayağından yediği golle 1-0 geriye düşmesine rağmen, 32.dakikada Batuhan, 53.dakikada Tabıso Mpame’nin golüyle 2-1 mağlup eden Çiğli Belediyespor 17 puana sahip Somaspor ve Yıldırım Belediyespor’un ardından averajla haftayı 3. sırada tamamladı.



Grubun istikrarsız takımı Gülbahçespor, evinde Urganlıspor karşısında geriye düştü 2-1 öne geçti 84.dakikada yediği golle önemli iki puan bıraktı haftayı 4.sırada tamamladı.

İzmirspor’un çıkışı sürüyor. Maç eksiğiyle zirvede yer alan iki takımdan biri olan İzmirspor, evinde Salihli Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.Mavi-beyazlılar 14 puan ve maç eksiğiyle 5.sırada yer aldı.

 

9.HAFTA MAÇLARI:
Urganlıspor –Somaspor
Çiğli Belediyespor– İzmirspor
Altınova Belediyespor – Gülbahçespor
Salihli Belediyespor – Yalova Kadıköyspor
Yıldırım Belediyespor – Orhangazi Belediyespor
Burhaniye Belediyespor – Ayvalıkgücü Belediyespor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN