2006 Doğumlu Futbolculardan Seçme Yapılacak.

2006 Doğumlu Futbolculardan Seçme Yapılacak.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından 56 şubenin katılımı ile her yıl geleneksel olarak “Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği “yapılmaktadır.

Manisa Tüfad tarafından da bu şenlik için seçme yapılacak. Şenlik için Manisa Tüfad Şube Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu yaptığı açıklamada ”Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından 56 şubenin katılımı ile her yıl geleneksel olarak Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği’ne katılarak Manisa’yı temsil ediyoruz.

Bunun için de 2006 doğumlu sporculardan seçme yapacağız. Manisa Tüfad Şubesi olarak 2006 doğumluların seçmeleri 14 Mart’ta saat 16.00-18.00 arasında 8 Eylül Stadyumu’nda yapılacaktır. Seçmeye katılacak olan sporcuların tekmelikleri dahil tüm sportif malzemeleri ile birlikte saat 15:30’da Sekiz Eylül Stadında hazır olmaları gerekmektedir. Kulüplerimizin yetenekli oyuncularını seçmeye getirmelerini bekliyoruz. ”dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN