2.Yarıda Kazanmaya Yakın Taraf Bizdik

2.Yarıda Kazanmaya Yakın Taraf Bizdik

Somaspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Batman Petrolspor ile oynanan karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında kazanmaya daha yakın taraf olduklarını belirterek “önemli iki puan kaybettik” dedi.

Burhanettin Basatemür 1-1 sonuçlanan 11.hafta maçının ardından bloğumuza karşılaşmayı değerlendirdi. Batman Petrolspor maçını kazanıp takımın istikrarlı gidişatını devam ettirmek istediklerini belirten Basatemür, “Rakibimizin oyun anlayışını az çok biliyorduk. İyi mücadele eden ve takım oyunu oynayan bir ekip. Bunlara hazırlıklı olmamıza rağmen ilk yarıda düşündüğümüz oyunumuzu sahaya yansıtamadık” diye konuştu.

Maça kötü başlamadıklarını ilk 15-20 dakikalık bölümde pozisyon bulduklarını işaret eden Basatemür, ” Ancak topu buluşturmada ve vuruşlarda eksiktik. Özellikle ilk yarıda rakibimizin yaptığı baskı, bizim alıştığımız oyunu oynamamızı engelledi. Çok koştular ve iyi mücadele ettiler. Bu arada pozisyonlar da buldular ve ilk yarıyı geride kapattık.’’ dedi.



İkinci yarıya ise oyun anlayışlarına daha uygun bir kurguyla çıktıklarını belirten Basatemür, ” İkinci yarı yeterli olmasa da daha istediğimiz bir oyun vardı. Öne geçecek pozisyonlarda bulduk ancak değerlendiremedik. Penaltı vuruşundan da yararlanamayınca maalesef berabere bitti. Özellikle ikinci yarıdaki oyunumuz ve geri dönüş çabamız için oyuncularımızı kutluyorum. Sezon başından beri yaşadıkları sıkıntıya rağmen çok iyi mücadele ediyorlar. Ancak ligde böyle maçlar ve skorlar da var tabi ki. İnşallah bu tip oyun ve skorları az yaşayarak ligi istediğimiz ve hedeflediğimiz yerde bitiririz. Tribündeki taraftarımızın desteği için de teşekkür ediyorum. Sayıları az ama destekleri çoktu.” şeklinde konuştu.



İlgili Haberler;

Mustafa Aydın Maçın Zor Geçeceğini Biliyorduk
Neydi Bu Sebepler?
Somaspor 1-1 Batman Petrolspor
Suratlar Asıkta Olsa
Batman Maçı Öncesi Şok Haber
Basatemür, Zor Maç Olacak
Batman Petrolspor Maçının Hakemleri Belli Oldu
Batman Petrolspor Provası Yapıldı
Batman Petrolspor Hazırlıkları Başladı
Bu Oyuna Bu Skor!
Somaspor 1-1 Batman Petrolspor
Somaspor’da Defansın Merkezi Sıkıntılı!
Somaspor, Batman Petrolspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.
Somaspor’da Basatemür, ”Kenetlenme Zamanı”
Batman Petrolspor 1-0 Somaspor
Batman Petrolspor-Somaspor Maç Önü.
Batman Petrol-Somaspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN